2011 m. gruodžio 27 d., antradienis

CHRISTMAS after party

Taigi taigi ir pralekė ta stebuklinga diena, tas stebuklingas Kūčių vakaras taip ir nespėjau palinkėti viso geriausio, bet pasitaisysiu ir palinkėsiu dabar artėjančių Naujųjų metų progą. Linkiu visiems meilės, daugiau meilės viskam ką darote, visiems, kas jus supa, tėvams, seneliams, broliams ir seserims, vaikams, vyrams ir žmonoms, gyvūnams, savo darbui, savo kūnui, sielai, mažiau save kankinti ir labiau mylėti, ir net jeigu šis momentas nėra vienas paprasčiausių ir gražiausių jūsų gyvenime, vistiek esu tikra, tikriausia, kad tik meilė padarys skirtumą. 

Čia nėra banalybė, ir nėra kažkas iš pasakų pasaulio, aš esu įsitikinusi tuo ką sakau, svarbiausia yra gerai jaustis patiems ir kad sveiki visi artimieji būtų, o visa kita - paviršius. 

Prieš metus skrisdama iš Vilniaus namų į Turiną varčiau na lėktuvinį žurnalą anglų kalba apie ES šalis, kur skraido orlaivis. Tas numeris buvo apie LAIMĘ, taigi rašė, kad apklausos parodė, jog nelaimingiausia ES šalių yra LIETUVA, mane kaip žaibu trenkė... Pasirodo lietuviai laimę sieja su pinigais, čia iš apklausos, pirmoje vietoje į klausima ko reikia, kad jaustųmeisi laimingu, atsakymai buvo pinigai, tiesiai ir šviesiai MONEY, nei meilės, nei sveikatos, nei draugystės nė kvapo... Aš sunerimau ir pasvarsčiau... Na tikrai be pinigų aišku ir nepavalgysi... bet jei turi Draugišką šeimą gali pavalgyti pas juos... Be pinigų aišku neapsirengsi, bet kai turi gerų draugų , o tarp jų mokančius siūti, karpyti žmones, nusiperki medžiagos ir štai minimaliom išlaidom turi kokią suknelę iš VOGUE :D, gali važiuoti į darbą dviračiu, o jei turi mylintį vyrą, tai jis atsikels valandą anksčiau ir nuveš į kitame miesto gale esančią darbovietę, jau nekalbu apie vaikus, kurie , bet kokio amžiaus ar dviejų metų, ar keturiasdešimties sugeba prajuokinti iki ašarų savo tėvus, svarbiausia, kad būtų meilės jūsų širdyse daugiau už visa kita, nes kai yra meilė yra ir grožis ,ir pagarba, ir supratingumas, tai visko pagrindas. Jei negali (negalėti ir norėti kito sąskaita pagyventi ir kitu pasinaudoti yra du labai skirtingi dalykai, apie kuriuos būtinai pakalbėsiu) eiti į restoraną, bet turi draugų, pasigaminsit namuose ir galėsite išsidrėbę ant sofos, grindų, o gal lovoje priešais gerą filmą valgyti nors ir rankomis :D Ir pvz. tokių galėčiau prirašyti aibę, ir jais nuoširdžiai tikiu, nes už tai ką turiu, už tuos, kurie mane supa aš galėčiau atiduoti aukso kalnus, milijonus, kurių neturiu, ir visa kitą ką turiu. O su nuoširdžiais jausmais, kaip su investicijomis, daug investuoji, dar daugiau sugrįžta. 

Dovanėlių artimiesiems ieškodama, einu gatve ir negaliu nesustoti... priešais mane DAMIANI vitrina, žinokit galima pasijusti kaip Audrey Hupburn priešais Tiffany's, pasakiški meno kųriniai, lazdyno riešuto didumo deimantai-vienišiai, kas dar geriau atspindės pinigus ir kiekvienos mergaitės svajones? Atsisuku ir matau savo dukrą, kuri bando karštu šokoladu maitinti mano vyrą... kas dar geriau gali atspindėti mano išsipildytas svajones, mano didžiausią prabangą?

Štai mielieji, Kalėdinio stalo epizodai, jei ką domina, parašysiu receptus, nes kol kas nėra laiko rašyti, ruošiu meniu Naujųjų metų šventei, jei ką domina jau suradau vieną iš perfect cake Naujųjų metų stalui, žiūrękite pas Saulėtos virtuvės šeimininkę, tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio.










Meilės visiems jums, 
ir su meile Viktorija Mele

2 komentarai:

  1. Oj kaip nuostabu!!! Esu girdejusi, kad yra lietuviu Torino, bet as asmeniskai nieko nepazistu :) Reikes susitikima suruosti!

    AtsakytiPanaikinti