2011 m. liepos 14 d., ketvirtadienis

Įdarytos raudonosios saldžiosios paprikos

Šis receptas tai likučių derinys :)))))). Na gal skamba nelabai, bet labai skaniai valgosi. Tiesiog liko jau virtų ryžių, buvo pomidorų padažo ir maltos mėsos.

4 paprikos
250 g. pomidorų salsa
sauja jau virtų ryžių
1 morka
200 g. maltos mėsos
1 svogūnas
jeigu yra likusio sūrio ar fermentinio, ar kokios scamorza ir tt.
druskos, aliejaus

žinokit rašau ir nebeprisimenu, labai iš akies darytas receptas.

Daugmaž taip: 

išplauname paprikas, nupjauname viršų ir išimame sėklas, išvalome viduje. Tada jas palaikome kelias minutes verdančiame vandeny, išimame ir paliekame ant lėkštės. Tada atskirai padarome ragu iš maltos mėsos su susmulkinta morka ir svogūnu. Troškiname, pasūdome. sumaišome su ryžiais, sūriu ir įdarome tuo viskuo paprikas. Tada jas į puodą ir troškiname pomidorų salsoje, apie keturiasdešimt minučių. Pomidorų padažą pasūdome ir įpilame aliejaus prieš paprikų įmerkimą.

Taigi, jeigu supratote ką parašiau bus labai skanu. :)


buon appetito da Viktorija Mele




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą