2012 m. rugpjūčio 23 d., ketvirtadienis

Apelsinų ir pankolių dietinės salotos.





2 vidutinio dydžio pankoliai
2 dideli apelsinai
Sauja juodų alyvuogių kalamata arba tadgiasche rūšies (jei patinka)
Itin tyro alyvuogių aliejaus
Druska
Pipirai

·       Nuplauti pankolius, nulupti apelsinų žievę
·       Pankolius supjaustyti labai plonai, kaip carpaccio, o apelsinus gabaliukais atskiriant minkštimą nuo odelių.
·       Sudėkite viską į dubenį ir išmaišykite su aliejumi, druska, alyvuogėmis.
·       Jeigu patinka, prieš serviruojant papuoškite balzaminio acto kremu ir pabarstykite šviežiai maltais pipirais.

Buon appetito da Viktorija Mele

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą