2011 m. spalio 8 d., šeštadienis

Vištos šlaunelės su persikais ir imbierais

Visada bijojau keistų mišinių ir derinių... vištiena su abrikosais, kiauliena su medumi, makaronai su šokolado įdarų... Šiuo receptu aš pasitikėjau, nes pagalvojau, kad imbierai visvien turi jaustis stipriau nei persikai, ir štai rezultatas, puikaus skonio vištos šlaunelės, laiko minimumas ir pasikeitimai ant stalo, nes labiausiai nemėgstu gaminti vien tik tuos pačois patiekalus, tai nuobodu ir po kurio laiko primins restoraną kuriame nesikeičia meniu. Taigi gaminam...

Paimkite kiek reikia vištos šlaunelių. jas pabarstykite druska. Dėkite į skardą, patepta aliejumi ir apkepinkite šlauneles iš visų pusių, kad pakeistų spalvą. Tada į skardą pridėkite supjaustytus tris persikus ir vieną vidutinio dydžio imbiero šaknį (supjaustytą). Patroškinkite orkaitėje kelias minutes, tada pilkite daržovių sultinio kelias stiklines ir troškinkite kokį pusvalandį. Dar pasūdyti ir papipirinti nepamirškite. (atsargiai su druska, nes jau įtrynėt šlauneles pačioje pradžioje).

Buon appetito da Viktorija Mele


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą